Bourgeois Residence

APARTAMENTE PENTRU BURGHEZII MODERNI

Aradul a fost dintotdeauna un oras burghez. Este de ajuns sa privim cladirile monumentale si istoria industriei aradene. Burghezia a ales dintotdeauna sa traiasa bucurandu-se de modelele vietii aristocrate. Este timpul sa reinviem asta.
Wallberg Properties dezvolta un nou proiect, pe str. 9 Mai. Un proiect special, unde investim experienta de peste 10 ani in dezvoltari imobiliare.
Descopera mai multe despre Wallberg Properties pe www.wallberg.ro
0
Apartmente
0
Apartament disponibil
0
Nivele
0
m fata de faleza
0
m fata de centru

Spatiu birouri

Bourgeois Residence

De ce spatiu de birou la Bourgeois?

  • la 1000 m de centru;
  • zona potrivita pentru business, pe strada 9 mai existand si alte cladiri de birouri;
  • aproape de zonele de relaxare, un avantaj cert pentru angajati;
  • aproape de facilitati sportive;
  • cladire noua, eficienta energetic;
  • investitie inteligenta.

VEZI FILMUL

Bourgeois Residence

CALEA ROMANILOR, UNA DIN ZONELE ARISTOCRATE ALE ARADULUI

Bourgeois Residence

RADACINILE BURGHEZE ALE ARADULUI

Pe la 1900, centrul oraşului Arad era in plina armonie. Trăsuri cu birjari, burghezi la frac şi cu baston sau ţărani veniţi la oraş cu bucate de la tara. Dominatia vestica şi-a pus amprenta încă de la început: clădiri impunătoare in diverse stiluri arhitectonice, care adăposteau mici magazine în faţa cărora erau trase copertine. Si astazi vedem clădirile care sunt un semn al prosperitatii Aradului.

Industriasii, comerciantii si bancherii Aradului constiuiau clasa burgheziei, o clasa care participau activ la dezvoltarea Aradului. Burghezii aveau o viata activa dar aveau si locurile in care se bucurau de intimitate. Traiau in cladiri cochete, spatioase, in zone bine alese, avand obiceiuri alese dupa modele aristocratice ale vremii. Zona Romanilor a fost intotdeauna o zona a burgheziei, a oamenilor care duceau istoria mai departe. Aceasta mostenire trebuie sa continue, burghezia moderna poate sa puna din nou Aradul pe harta Europei.

Prin acest proiect, Wallberg nu ofera doar un concept de locuire de inalta clasa, Wallberg nu construieste doar apartamente ci doreste sa reinvie acest spirit burghez in Arad. Acest spirit al oamenilor care dezvolta orasul. Spiritul vostru, al proprietarilor celor 14 apartamente.

CONTACT

Bourgeois Residence
Str. 9 Mai, 2, Arad
Telefon: 0786 703 703; 0737 405 405
Email: office@bourgeoisresidence.ro

SOLICITA DETALII